Ветеринарен център Петкови може да обслужи Вашите домашни любимци и в дома Ви. Необходимо е предварително записване на час в удобно за Вас и за екипа ни време.

Записването можете да направите на телефон 052/ 333 379 или 0887 60 29 23.Ние препоръчваме консултиране с нашите специалисти за лечението на домашния Ви любимец с цел изясняване на необходимите принадлежности при домашно посещение и възможността му за извършване в домашна среда.

 В дома нашите специалисти могат да извършат външни и вътрешни обезпаразитявания, ваксинации, поставяне на микрочип, прегледи, изпълнение на вече назначено лечение, почистване на анална жлеза, отстраняване на осили или кърлежи, почистване на очи, уши, изрязване на нокти или зъби, подстригване, сваляне на конци, взимане на кръв и/или урина за изследване, оказване на родилна помощ и др.

Цената за домашното посещение е 10 лв като в нея не се включва транспорта и използваните консумативи и медикаменти.При необходимост нашият екип може да транспортира пациента до кабинета с цел извършване на диагностични изследвания или приемане за хоспитализация.