Хотел за домашни любимци

Случвало ли Ви се е да няма на кого да си оставите домашния любимец? Ветеринарен център “Петкови” разполага със зоохотел, пансион и стационар за Вашите домашни любимци.

Нашите специалисти създават условия близки до домашната среда. Животните са обгрижвани, разхождани и хранени от медицински персонал, който ще храни вместо Вас любимците Ви с тяхната обичайна храна, по обичайното време за тях.

Хотелът разполага с индивидуални боксове съобразени с изискванията за хуманно отношение за животните. Боксовете са с различни размери и са снабдени с вентилация, климатизация и видеонаблюдение. Помещенията се дезинфекцират ежедневно.

Докато домашните Ви любимци са при нас те могат да бъдат изкъпани, подстригани и сресани по Ваше желание, като тези услуги се заплащат допълнително. Собствениците на животните или упълномощени от тях хора могат да посещават хотела в удобно за тях време. Информация за животните можете да получавате и по телефона.

Единственото изискване при настаняването в хотела е животните да имат паспорт и да са ваксинирани и обезпаразитени за вътрешни и външни паразити. Цената на престоя е 15лв/дата, като Вие можете да оставяте и взимате домашния си любимец от 08:00 - 20:00ч. В цената на престоя не се включва храната. 

Всеки ден, по всички празници през годината и по всяко за Вас удобно време ние сме на разположение. Ще ни намерите на ул. ”Никола Козлев” 5, телефон за връзка –052 300 100; 052 333 379; 0888 95 13 87