Подстригване 

Ветеринарен комплекс „Петкови” предлага подстригване на кучета и котки.

Вашият домашен любимец може да бъде подстриган поради естетически или медицински причини. Когато собственика решава да го подстриже поради естетически причини, той може да избере между стандартната прическа за вида и породата или прическа по негово желание.

Нашите фризьори могат да Ви направят предложения за прически така, че Вашият любимец да бъде модерен и красив. Те могат да оцветят козината му с безвредни бои, в различни цветове и форми, също така могат да го разкрасят с панделки и фибички.

Ако животно е със спластена козина, но не искате да бъде подстригано, вместо това ние може да го разрешем. След използването на фризьорските пособия те биват почистени с антибактериален и антигъбичен препарат. По желание на стопаните любимецът може да бъде упоен, по време на подстригването. Като цените зависят от големината му и състоянието на козината.

Изискванията да подстрижем  Вашето животно са да сте си записали предварително час на номер    052/ 333 - 379 или 0888 95 13 87 и то да бъде обезпаразитено външно. Средно подстрижката отнема два часа, за да придобие Вашия домашен любимец желания от Вас вид.